Billettprisene har økt med 85 % for dagsbilletter

Billettsalget i Angkor Arkeologiske Park i Siem Reap, Kambodsja har solgt billetter for 84 millioner USD årets første 10 måneder. Dette er en økning i omsetning på 71,5 % i forhold til fjoråret. En stor del av økningen i inntekter skyldes kraftige økninger i billettpriser.

Antall besøkende ved utgangen av oktober viste at 1,9 millioner personer har løst billett, en økning på 12,2 % fra året før for teller Angkor Enterprise som opererer stedet som er på Unesco sin liste over verdensarv.

Bare i oktober alene var billettsalget på 8,5 millioner USD, en økning på 81,8 % fra året før forteller rapporter fra Khmer Times.

Prisen på en dagsbillett økte med 85 % fra USD 20 til USD 35 den 1. februar 2017. Et 3-dagerspass steg med 50% fra USD 40 til USD 60, og et ukespass med 20% fra USD 60 til USD 72.

USD 2 av hver billett blir donert til behandling for barn i Kambodsja som trenger medisinsk hjelp. Årets første 9 måneder ble hele USD 3,3 millioner donert til Kantha Bopha Sykehus.

 

Bildet: CC0 Creative Commons

Fri for kommersiell bruk
Ingen henvisning nødvendig.

2 KOMMENTARER

  1. Kjempeflott! Synes det er greit å blø oss turister litt for slike opplevelser. Samme i Thailand med parker/opplevelser der så syntes jeg det var helt ok at de har en Thai pris og en Farang pris.

  2. Og så får man så flotte inngangskort som ser ut som ID-kort med bilde og gode greier. Har tatt vare på våre. Siem Reap er hyggelig på sin måte, men hordene med back-packere i flagrende gevanter og snørrhovne viktige miner, gjør det hele noe selsomt. Hvis man ikke velger å se humoren i det. Men problemet er at at etterspørselen har det med langt på vei å styre tilbudet. Og når etterspørselen kommer fra hippie-lignende back-packere, ender man dessverre ofte opp i lotus-stilling på et knallhardt gulv med en bolle kald ris med noen gresstuster til. Autentisk nok, innbiller man seg.


Logg inn for å legge igjen en kommentar