Bangkok, en av verdens mest besøkte storbyer er kjent for sitt yrende liv; templer, markeder, Chinatown, Khao San Road, Chao Praya, kanaler , trafikkaos, Tuk-Tuk, gatemat, restauranter og som et eldorado for shopping.

Byen er full av store kjøpesentre med alt man kan tenke seg, fra MBK med sine mer enn 2000 butikker, Central World som det største og Siam Paragon hvor man finner verdenskjente luksusvarer.

9. november åpner det nye IconSiam ved Chao Praya River. IconSiam er lokalisert på et 750000 kvadrat stort område og utvikles av giganter innen eiendomstuvikling i Thailand; Siam Piwat, Magnolia Quality Development og Charoen Pokphand. Den totale kostnaden for prosjektet er hele 54 milliarder Baht.

Kjøpesenteret vil ha over 500 butikker ved åpningen. Den japanske innen kjøpesenter Takashimaya vil åpne på sin første lokasjon i Thailand. Av andre kan nevnes JD Sport, en ledende britisk sports- og motekjede. Nike Kicks Lounge og Adidas Originals Store vil åpne deres største butikker i Sørøst Asia.

Området vil ha over 100 restauranter, et auditorium med plass til 3500 personer og «Heritage Museum». I tillegg to luksuriøse skyskrapere på 70 og 52 etasjer drevet av Residences at Mandarin Oriental.

The Residences at Mandarin Oriental

 

 

 

 

 

Kilder:

IconSiam
Residences at Mandarin Oriental
BK-City

Forrige artikkelAnbefalte apper til smartmobil
Neste artikkelBo og reise i Vietnam?