Qatar Airways vil fra 10. desember 2018 sette i gang en ny rute til Gøteborg, i tillegg til at de allerede har flyvninger til hovedstedene i Norden; Helsinki, København, Oslo og Stockholm.

Fra Doha flyr Qatar Airways til over 150 destinasjoner over hele verden. Flyselskapet har 5 stjerners rating hos Skytrax som et av kun 10 selskap og de senere årene har selskapet vunnet flere kåringer som verdens beste flyselskap. For 2018 er de rangert som nummer 2 etter Singapore Airlines.

Mange skandinaver flyr via Qatar på vei til Asia og fra Østlandet er det ikke lange turen til Gøteborg slik at dette nok kan være med på å påvirke konkurransen.

Qatar Airways Dreamliner 787-8
Photo: Public Domain License Flickr

Qatar vil fly 5 ganger i uken fra Gøteborg til Doha:

 • QR173 Doha to Gothenburg – avgang 01.55 ankomst 06.35 (mandag, torsdag og søndag)
 • QR177 Doha to Gothenburg – avgang 08.20 ankomst 13.00 (onsdag og lørdag)
 • QR174 Gothenburg to Doha – avgang 08.05 ankomst 16.10 (mandag, torsdag og søndag)
 • QR178 Gothenburg to Doha – avgang 15.10 ankomst 23.15 (onsdag og søndag)

På ruten vil det bli benyttet Boeing 787-8 Dreamliner, samme flytype som trafikkerer de andre destinasjonene i regionen.

 

Kilde:

One Mile At A Time

4 KOMMENTARER

 1. Flydd med Qatar til BBK en gang. Fine fly og ellers alt bra. Men kjedelig og stressende mellomlanding i Doha. Stappes inn i busser for å kjøres til terminalen før en ny sikkerhetssjekk.

 2. Høres ut til at det er en stund siden du har flydd med Qatar og at du har landet på den gamle flyplassen.

  Sent from my E5823 using Tapatalk

 3. Som anmeno påpeker, ingenting av det siste nå. Fløy med Qatar for noen få dager siden. Fantastisk service, nye fly, god mat og ellers alt bra og de var i rute. Oppholdet på flyplassen i Doha helt smertefritt. Er nok få selskaper som topper dem.

  Men, det er usedvanlig slitsomt å måtte mellomlande i Doha, sånn cirkus halvveis på veien til Østen. Man rives opp av søvnen man kanskje var i, og gjør seg klar til en unødvendig landing og alt som det fører med seg.

  Jeg bestiller og flyr direkte (evt. mellomlanding tidlig i Europa) alle dager i uka for å slippe det. Men en ekstremsituasjonen denne gangen gjorde at Qatar ble valgt en times tid før flyet gikk.

  For å gjøre en lang historie kort:

  ——

  Langhistorien får jeg ta ved en annen anledning ;)

 4. Ja var nok fem år siden. Bra det er blitt bedre da :)
  Om prisen er bra kan det jo være det skjer igjen.


Logg inn for å legge igjen en kommentar