Hua Hin og Khon Kaen, nye destinasjoner for Air Asia vil få utvidet tilbudet sitt.

Fra Hua Hin har Air Asia startet flyvninger til Kuala Lumpur i Malaysia denne måneden.
Foreslåtte nye ruter fra Hua Hin vil være Chiang Mai og Phuket, i tillegg til Khon Kaen. Undersøkelser er i gang for å vurdere om rutene vil være lønnsomme og er forhåpentligvis ventet offisielt å lanseres i løpet av året

Thai AirAsia A320 HS-ABG
Thai AirAsia A320 HS-ABG – Wikimedia Commons

Rutene fra Khon Kaen til Don Muang, Hat Yai og Chiang Mai har vært så stor suksess at tre nye ruter er planlagt.
Nye destinasjoner fra Khon Kaen vil være Hua Hin, U-Tapao (Pattaya) og Chiang Rai som skal lanseres senere i år.

Air Asia hadde 89% belegg på rutene sine til Khon Kaen i 2017 og første kvartal 2018 ser ut til å bli enda bedre. Rundt 5000 passasjerer flys daglig med Air Asia via Khon Kaen.

Ruten til Bangkok har hatt 96% belegg og Air Asia vurderer å legge til en ekstra rute sent på kvelden i tillegg til de allerede 6 daglige avgangene.

Kilde: The Thaiger

Forrige artikkelFly drone i Thailand
Neste artikkelSimilan Island, ingen overnatting fra oktober

4 KOMMENTARER

  1. Ja, det gjenstår å se om det kommer igang noe som helst. Pleier å være noen artikler iløpet av året, og så skjer det intet. Det samme med hurtigtoget som skal komme også. Hause opp investeringsmulighetene i området, så stille en stund før det blir nye artikler.

  2. Nå ser det endelig ut som Air Asia utvider rutetilbudet fra Hua Hin. Fra 7. august er Chiang Mai og Udon Thani klar for avgang og billetter kan bestilles på nettsidene til Air Asia nå.

  3. Hua Hin blir en hotspot det nå for Thaier og andre asiatere. Vestlige turister tror jeg er på vei ut mange steder i Thailand nå. Så mange attraksjoner og bevertninger som de siste årene har spesialisert seg på en type turisme med temaer vi ikke helt forstår oss på. Men det blir som å banne i kjerka, og tiden vil vise

  4. Nå ser det igjen ut til at det skal bli mere aktivitet på flyplassen i Hua Hin med nye ruter fra flere land. I tillegg starter Air Asia opp sin rute fra Kuala Lumpur som har vært kansellert under pandemien.

    Tidlig neste måned vil det komme flyvninger fra Singapore, Hong Kong, Sør Kina og India.

    Innenlands er noe av flytrafikken kommet i gang.

    Flights from five countries set to land at Hua Hin Airport


Logg inn for å legge igjen en kommentar