Philippine Airlines (PAL) har nå blitt sertifisert som et 4-stjerners flyselskap av den internasjonale organisasjonen Skytrax.

PAL tilhører nå blant de 40 andre velrennomerte selskap innenfor denne prestisjefylte kategorien med 4 stjerner, og er også det første og eneste selskapet på Filippinene som har oppnådd denne ratingen.

PAL oppnådde raringen etter at Skytrax gjennomførte nøye undersøkelser rundt selskapets tjenester i luften og på bakken for både internasjonale og nasjonale flyvninger. Store forbedringer passasjerenes opplevlser og det helhjertede serviceprogrammet kalt “Buong Pusong Alaga” var avgjørende.

Denne ratingen er et kvalitetsstempel som gjenkjenner høye standarder for produktet og service av personalet over ulike kategorier både i lufta og på flyplassen.

 

“Dette anerkjenner de store forbedringene som selskapet har introdusert gjennom de siste to årene, både med hensyn til endring av produktet og utvikling og forbedringer blant personalet. Nye og oppgraderte fly har spilt en viktig rolle i kvalitetsforbedringer, og dette ser ut til å utvikles videre når PAL introduserer Airbus A350 til flåten av fly,” sier Skytrax CEO Edward Plaisted. “Bi ser etter konsistent i kvalitet når det gjelder 4-stjerners rating, og vil vil se etter dette for at Phillippines Airlines skal tilfredstille disse kravene til sine kunder over tid.”

Styreleder og toppsjef Lucio Tan i PAL sier et dette er en stor seier for Filippinene. “Vi er opprømte over denne anerkjennelsen som er en seier for de mer enn 7000 medlemmer i PAL familien” sier han. “Vår prestasjon er en prestasjon som tilhører Filippinene og som vi deler med alle filippinere over hele verden.”

Den oppdaterte statusen er et resultat av flere år med topp-til-bunn, ende til ende forbedringer av det Filippinske selskapet som har landets flagg som symbol.

PAL sjef for kundeservice Jessica Abaya sier at de ønsker å plassere PAL på nivå med verdens beste flyselskap.

Det er kun 10 selskap som i dag har 5 stjerner hos Skytrax: ANA All Nippon Airways, Asiana Airlines, Cathay Pacific Airways, Etihad Airways, EVA Air, Garuda Indonesia, Hainan Airlines, Lufthansa, Qatar Airways og Singapore Airlines. Hele 7 fra Asia, 2 fra Midt-Østen og kun et europeisk selskap.

Les mer om ratingen til Phillippines Airlines hos Skytrax.

Kilde: Philstar

Foto: Phillippines Airlines, CC0 Creative Commons – Pixabay

1 kommentar

  1. Philippines Airlines gikk for noen år siden konkurs. Skyldtes i høy grad stadige krav fra ansatte om høyere lønninger. Får håpe at dette flotte selskapet nå klarer å ri seg gjennom corona stormen med nærmest flyforbud som skaper kriser globalt. Skal nok ikke bli lett uten statlig hjelp. Ex


Logg inn for å legge igjen en kommentar