Noen vil fryde seg over forbudet. Andre vil røyke på trass bak en strandstol. Uansett: Fra og med 2. februar 2018 innføres røykeforbud på 24 av Thailands strender.

Alle som velger å trosse forbudet risikerer bøter.

Prøveprosjektet var først ment innført i morgen 1. november, men da forbudet ble undertegnet i Bangkok i går ble datoen satt til 2. februar 2018.

Det er likevel ingen grunn til at nikotin-hungrige nordmenn skal frykte abstinenser i sola, da det vil være egne røykeområder på de aktuelle strendene.

For utfyllende informasjon kan du lese her.
Forsidebildet er tatt av Noodle.

 

16 KOMMENTARER

 1. For meg som hater tobakksrøyk så er dette veldig velkomment :D Folk kan gjerne kalle meg for en fæl fyr og klage sin nød over å stadig å bli forulempet for sine røykevaner. Men for meg er tobakksrøy motbydelig. Jeg vokste opp med en far som syntes det var helt ok å røyke full bilen med ungene i. Ikke fikk vi lov å ha opp vinduene heller for da fikk han slik øresus. Han røykte over alt og ga faen i oss andre slik sett (vel, i det hele tatt for å være ærlig). Det resulterte i stadige ørebetennelser og senere hørselsproblemer for meg og bror min pga sprengte trommehinner.

 2. For meg som fortsatt ikke klarer å gi slipp på røyken når jeg er på alkoholrelaterte sammenkomster med andre som også festrøyker (heldigvis blir vi færre og færre), skulle jeg egentlig ønske det ble totalforbud mot tobakk overalt.

  Det er et insentiv jeg trenger. :)

 3. Dette synes jeg er et meget godt tiltak. Så tett som det ofte er under alle parasollene, så har jeg flere ganger måtte flytte meg pga. en veldig plagsom nabo. Ingen av oss tåler røyk, og vi plages mye av den.
  De kan godt sitte et stykke unna også, om vinden er litt feil. Like plagsomt da også.
  Så dette hilser jeg velkommen!

 4. Slutter man med det ene eller det andre så følger det andre som regel med… :) ..denne duon hører godt sammen

 5. Meget godt tiltak, og håper de følger opp på restauranter ute, og de delvis utendørs. Ser ut til at det praktiseres litt forskjellig hva som er utendørs og ikke i Hua Hin ihvertfall.

5 of 16 comments displayed

View the Discussion

Logg inn for å legge igjen en kommentar