Velkommen til Asianet.no

REGISTRER DEG HER, det er gratis og uforpliktende.

Normalt vil du få bekreftelse fra oss på e-post umiddelbart etter registrering.
Tar dette lang tid kan du gå til forumsiden og sende inn skjema Kontakt oss
Skriv valgt brukernavn og e-postadresse og vi skal finne ut av det.

NB: Vi ser i systemet vårt at noen brukere har registrert seg med e-postadresser som returneres fra leverandør som ukjente. Se over for hjelp til feil.

PS: Du kan også sjekke om e-posten fra oss ligger i Spam.

mvh
-asianet.no

Thai utdannelse betydde ingenting da han kom til Norge

Svar
Brukeravatar
tdr
Moderator
Innlegg: 1493
Registrert: 20 okt 2017, 21:02
Sted: Norge
x 2316
Kontakt:

#1

09 jun 2019, 19:55

Det er hyggelig å se folk lykkes til tross for at en bachelor i statsvitenskap fra Thailand ikke betydde noe her i Norge.


Bergtatt av kremet blomkålsuppe

Da Sebastian landet i Norge skjønte han at den gode utdannelsen ikke var verd mye her. Men møtet med en liten norsk by og en helt spesiell kokk endret alt.

Fire år etter å ha flyttet til Norge hadde han jobb på Bagatelle og var et av landets største kokketalenter. Men at norske rotgrønnsaker, kraft og suppe skulle bli Sebastians karriere var langt fra planen da han vokste i en familie på seks i storbyen Udon Thani i Thailand.

– Vi hadde det godt. Pappa jobbet mye i utlandet, noe som sikret at vi hadde god økonomi. Jeg jobbet hardt på skolen, og det var forventet at jeg skulle bli lege.

Han ler, og rister litt på hodet. Han sitter ved et av de ganske få bordene i den lille restauranten sin, på toppen av byen som elsker ham. Rundt oss jobber vaskepersonalet med å gjøre klar lokalene for en ny kveld. For her i Halden har han bygget sitt rike, ikke som lege, men som kokk.
3 x
Grunnlegger og eier av nettstedet dere nå er inne på.
Hvis noen har spørsmål eller forslag så send meg gjerne en PM.
Svar

Gå tilbake til «Generelt»