Velkommen til Asianet.no

REGISTRER DEG HER, det er gratis og uforpliktende.

Normalt vil du få bekreftelse fra oss på e-post umiddelbart etter registrering.
Tar dette lang tid kan du gå til forumsiden og sende inn skjema Kontakt oss
Skriv valgt brukernavn og e-postadresse og vi skal finne ut av det.

NB: Vi ser i systemet vårt at noen brukere har registrert seg med e-postadresser som returneres fra leverandør som ukjente. Se over for hjelp til feil.

PS: Du kan også sjekke om e-posten fra oss ligger i Spam.

mvh
-asianet.no

Det norske boligmarkedet - Tiiiiiiiiiimbeeeeeeeer!!!!

Orangeappled
Innlegg: 12
Registrert: 24 okt 2017, 16:29
x 27

#51

17 okt 2018, 15:57

Ingen VET hvor verken boligmarkedet, aksjemarkedet eller krona skal. Men det finnes argumenter for både opp og ned. Selv tenkte jeg for et par år siden at boligtoppen var kommet og gjorde da som Robert X, og har holdt pengene i ro utenfor. Har sikkert tapt litt på det, boligmarkedet i Norge skal man ikke undervurdere. Men som med Robert X kan det også være situasjoner der man av praktiske årsaker synes det er greit å selge seg ut. Det er deilig å slippe å tenke på utleie og annen Norsk boligproblematikk når man skal oppholde seg lenge i Thailand. Hvem vet, kanskje Robert X velger å kjøpe bolig i Thailand isteden?

Forøvrig er det latterlig barnslig å benytte enhver anledning til 1) å fremheve seg selv og 2) kritisere Robert X.
4 x
Utpåtur
Innlegg: 170
Registrert: 21 okt 2017, 19:18
x 171

#52

17 okt 2018, 16:11

US kommer ikke til å gjøre noe av betydning mot Saudi - ref Trump og svigersønnen er dypt i lomma på Saudi . Så får man se hva normale land gjør - men om ikke man har forstått det før så blir det helt klart nå hva Saudi står for. Det drepes jo journalister i mange land - og ingen reagerer skikkelig. Denne saken har fått mye media - men sklir over den også....
1 x
Brukeravatar
riflefish
Innlegg: 1372
Registrert: 21 okt 2017, 06:01
Sted: Bang pu
x 1366

#53

17 okt 2018, 17:17

RobertX skrev:
17 okt 2018, 03:24
Det jeg ikke helt forstår er hvorfor du i det hele tatt kaster bort energi på å diskutere i denne tråden? Ikke har du økonomisk utdannelse og ikke skjønner du flisa av økonomi. Investeringsjobben setter du jo bort til andre som du sier. Når du i tillegg tidligere sa du ønsket å kjøpe deg en Tesla så var det kirsebæra på toppen av kransekaka. Tesla kommer til å være konkurs i løpet av kort tid. Jeg spådde konkurs i løpet av 2018, men det kan jo være de klarer å skrangle inn i 2019.

At du prøver å kritisere meg fordi jeg påpeker at økonomien er sterkt på hell og at dette kommer til å bli ille, uten i det hele tatt å ha noen vektige argumenter synes jeg sier sitt. Jeg prøver å få folk til å stikke fingeren i jorda og rydde i personlig økonomi før dette går i bøtta, og da blir den ryddejobben ganske lite trivelig. Men om du vil tute og kjøre så må du bare gjøre det. Å leve på gjeld og luftbobler er det nok av folk som gjør, uansett hva andre prøver å si.

2018 er vendepunktet der rentene nådde bunnen og vil stige gradvis oppover igjen. Hvor den nåla stabiliserer seg på sikt er vanskelig å spå. Sjokk-taktikken fra slutten av 70 tallet da de skrudde renta i taket er absolutt en mulighet, selv om det ikke er sansynlig.

Om Saudi Arabia nå går på en supersmell pga de slaktet journalisten på ambassaden i Istanbul, så kan det få store konsekvenser for verdensøkonomien. La oss ikke glemme at foranledningen til rente-sjokket på slutten av 70 tallet var oljekrisen som var regissert blant annet av Saudi Arabia. Det er mange nåler i omløp nå som kan punktere bobla i verdensøkonomien. Så det er smart å tenke langsiktig, sikre gjelden innenfor levelige rammer (fastrente kan være lurt da det gir forutsigbar økonomi, se på det som en forsikring) og få bort smågjeld og overforbruk.
0 x
jeg flyr over vann, på leting etter det jeg søker...
kansje et nytt land, som jeg i drømmer
besøker........
Anurak
Innlegg: 113
Registrert: 28 jun 2018, 17:23
x 86

#54

17 okt 2018, 18:32

Hvem eller hva var det som var ufin mot noen nå? Håper ikke mitt innlegg var imot forumreglene da. Jeg dristet meg til å skrive et innlegg her i dag tidlig, men nå tror jeg det er best å la være å skrive noe. I frykt for å støte noen. Uansett så er det bare å beklage.
0 x
Brukeravatar
tdr
Innlegg: 823
Registrert: 20 okt 2017, 21:02
Sted: Norge
x 1032
Kontakt:

#55

17 okt 2018, 19:44

Anurak skrev:
17 okt 2018, 18:32
Hvem eller hva var det som var ufin mot noen nå? Håper ikke mitt innlegg var imot forumreglene da. Jeg dristet meg til å skrive et innlegg her i dag tidlig, men nå tror jeg det er best å la være å skrive noe. I frykt for å støte noen. Uansett så er det bare å beklage.
Ingen fare, @Anurak :)
Fortsett med dine innlegg. Det var endel andre innlegg som gikk mot forumsreglene og det nivået vi ønsker her. Innlegg er skjulte og meldinger er gitt til de impliserte.
2 x
Grunnlegger og eier av nettstedet dere nå er inne på.
Hvis noen har spørsmål eller forslag så send meg gjerne en PM.
Svar

Gå tilbake til «Generelt»