Ministry pushes full cannabis legalisation

Brukeravatar
Sardo
Innlegg: 64
Registrert: 06 nov 2017, 10:49

#1

Wao - blir Thailand verdens 3dje land, etter Canada og UruguayF, med full legalisering av cannabis? Kan virke slik.

Bangkok Post
chelsea
Innlegg: 1802
Registrert: 24 okt 2017, 10:43
Sted: Bangkok

#2

Sardo skrev: 13 des 2021, 09:49 Wao - blir Thailand verdens 3dje land, etter Canada og UruguayF, med full legalisering av cannabis? Kan virke slik.

Bangkok Post
ja uten det stoffet som er der inne blir nada efekt
Rune80
Innlegg: 32
Registrert: 23 jun 2021, 09:00

#3

Er nok ikke dumt.mange som liker å ta seg en blås i 2021.politikken på dette området er jo rene skremselspropaganda for en ganske stor målgruppe.lettere å selge thaimat til sultne cannabis turister en ølmette grinebitere i chang t-skjorte.
Kolami
Innlegg: 1642
Registrert: 21 okt 2017, 14:05

#4

Rune80 skrev: 15 des 2021, 13:11 Er nok ikke dumt.mange som liker å ta seg en blås i 2021.politikken på dette området er jo rene skremselspropaganda for en ganske stor målgruppe.lettere å selge thaimat til sultne cannabis turister en ølmette grinebitere i chang t-skjorte.
Du får disse..som drikker og ruser seg på rev på samme tid..mange her jeg bor..røyker sjeldent rev alene....veldig sjeldent at folk bare røyker...og hvis de bare bare røyker, så røyker de vel 10 gram om dagen eller no ;)
Brukeravatar
Sardo
Innlegg: 64
Registrert: 06 nov 2017, 10:49

#5

Litt pussig, for det nevnes to forskjellige ting - det rett under refererer til generelle internasjonale lover:

Once the new list comes into effect, all cannabis products such as oil, soap, cosmetics and supplements, which normally have less than 0.2% of THC, can be made and used freely.

Men så legges det til det som kan leses under, 0g som virker fra nyttår. Da fjerner en også stammer, røtter, spirer, blader, knopper, blomster og frø fra narkotikalista. Altså kan i prinsippet alle husholdninger ha så mange cannaplanter en vil - så lenge en søker om det - og kan bruke dem til det en vil. Fra å ruse seg, til å lage mange nyttige produkter, en har gjort i hundrevis av år. Om ikke lenger. Er mye for at folk kan få et naturprodukt å bruke, for å styrke økonomien, i et land som aldri blir en velferdsstat - og tidene er dårlige. Som utlending - om jeg registrerer meg i forhold til medisinsk cannabis - kan jeg få både CBD og THC i pipetteflaske, og nyte de samme godene som thaier. Har allerede noen få planter. Men ikke så enkelt som en skulle tro, med potter i bymiljø. Må se forskjell på hun- og hannplanter - holde dem fra hverandre. Ikke fått til blomster ennå. Så....bare en hobby. Må ikke tro det bare er å få til en plante, så går resten av seg selv.

“What we have achieved so far is to declare that cannabis stems, roots, leaves and sprigs are not drugs. Starting next year, we’ll remove everything — stems, roots, sprigs, leaves, buds, flowers and seeds — from the narcotics list,” he said.
Wood1958
Innlegg: 4144
Registrert: 25 okt 2017, 16:04

#6

[mention]Sardo[/mention]
Nei de så litt pignlete ut de de la bilder ut av, :D
Du får toppe litt før og få noen busker.
Sist redigert av Wood1958 den 16 des 2021, 17:18, redigert 1 gang totalt.
Brukeravatar
Sardo
Innlegg: 64
Registrert: 06 nov 2017, 10:49

#7

Kolami skrev: 15 des 2021, 15:52 Du får disse..som drikker og ruser seg på rev på samme tid..mange her jeg bor..røyker sjeldent rev alene....veldig sjeldent at folk bare røyker...og hvis de bare bare røyker, så røyker de vel 10 gram om dagen eller no ;)
Skjønte ikke helt. Du er kanskje ekspert på stedet du bor, men er nok ganske vanlig å røyke alene - og mener du det er vanlig å blande alko og canna? Ikke så uvanlig, men gjør det sjelden. Og røyker det heller ikke - slutta med det. Lager te av friske eller tørka planter. Tar opptil en time før det virker, og varer mye lenger. God erstatning for sovepiller.
Wood1958
Innlegg: 4144
Registrert: 25 okt 2017, 16:04

#8

[mention]Sardo[/mention]
Lager te av friske eller tørka planter.
Da burde du da sannelig toppe og få opp bladproduksjon med flere grener med blader samt stresse opp THC produksjon i stammen (stengel ,bark) Slikt virker det ikke på på bilder at du gjør.en bokstavelig talt sidegevinst da er vel toppskudd på flere grener også :D
Som du åpenbart ikke vil ha men om du ser på det som avfallsprodukt kan det kanskje gies bort til andre som setter pris på de, he he
Prøv det og se forskjell på kort tid på en plante legg,så ut nye bilder. :D
Sist redigert av Wood1958 den 16 des 2021, 20:51, redigert 1 gang totalt.
Wood1958
Innlegg: 4144
Registrert: 25 okt 2017, 16:04

#9

[mention]Kolami[/mention]
Du får disse..som drikker og ruser seg på rev på samme tid.
Stimuli pris og sted. Alt er relativt.
I latin Amerika hvor coken var de fattiges stimuli, ble,toppskudda rullet i/miksa med .... nettopp.
For å fyre i en joint før eller mens de unnet seg en kostbar øl. Mens billig hjemmlaga (lokalt brent)tequilla ble brukt til shots så de slapp å kjøpe så mye dyrt øl :lol:
Wood1958
Innlegg: 4144
Registrert: 25 okt 2017, 16:04

#10

[mention]Sardo[/mention]
Nå vet jo ikke jeg om TH men ser du må lære deg om han og hunplanter, er det ikke kommet lengere med genmodifisering enda i utvalg ?
I US og Holland har utviklingen nådd langt . Det er forsking og genmodifisering. Selges frø som er fra genmodifiserte planter så det kommer hunplanter kun (så det var 200 forskjellige med forskjellige navn bare denne type i en frøbutikk Amsterdam) . Såkalt feminised seeds og du slipper vente å sortere planter fra , det er også genmodifiserte frø så planten har syklus etter tid og ikke som i naturlig etter sesong.og lysforhold , såkalt autoflowering seeds.
Også farger, størrelser i utvalg som det er utvalg av tomater eller annet, etter behov, til verandakasse , vindueskarm , store potter ute på balkong , eller store til friland. Og ut fra vekstforhold med temperatur.
Så utvalget er større enn blomsterutvalget på plantasjen, Noe for enhver. Også ut fra kunnskapsnivå .cannabis har fått like mange typenavn som kaffetyper eller noe annet.
Slikt kommer nok etterhvert til Thailand også.
Svar

Gå tilbake til «Helse, sykehus og medisiner»