Beste flyselskap 2022

Her diskuterer vi erfaringer og legger ut informasjon om hva som skjer i lufta.
Vi diskuterer flyselskap; egne erfaringer, anbefalinger, legger ut informasjon om nyheter mm.
Svar
Brukeravatar
tdr
Moderator
Innlegg: 1841
Registrert: 20 okt 2017, 21:02
Sted: Norge
Kontakt:

#1

Skytrax har for litt tid siden presentert siste års vinnere på hvilke flyselskap og flyplasser som leverer best.

Qatar Airways vant som beste selskap totalt for 7 gang. På plassene etter havnet Singapore Airlines og ANA (All Nippon Airlines).

Qatar er også eneste flyselskap som er i kategorien 5-stjerners som flyr ordinær passasjertrafikk fra Norge.

Qatar Airways is named the World’s Best Airline for seventh time at 2022 World Airline Awards

Noen måneder tidligere vant Hamad International AirPort (HIA), bedre kjent som DOH eller Doha prisen for verdens beste flyplass for andre år på rad.
København (CPH) fikk prisen for beste immigrasjonsprosess, så for de som reiser via den flyplassen kan det jo være lettere når man mellomlander på tur hjem til Norge.

Hamad International Airport is named World’s Best Airport 2022

Fortsatt er det av mange årsaker slik at luftfarten ikke er tilbake som før Covid-19 og for de som flyr til Asia så må vi nok velge alternative ruter. En av de populære rutene går via Dubai med Emirates og de har blitt kåret til best på økonomi.


Kåret til å ha verdens beste tilbud på økonomiklasse

Den norske sjefen for Emirates, Terje Grue, sier at han og selskapet er svært stolt over prisen:

- Det oppfattes kanskje av mange som at det ikke er spennende å fly i economy class, men da tror jeg de har valgt å reise med feil selskap. Det er ikke den samme komfort og omfattende service som i business og first class, men det tilbys et komfortabelt sete med god benplass og muligheten for å legge setet tilbake. Dette, kombinert med god mat, drikke, service og underholdning er grunnen til at mange mener vi er verdens beste, sier Grue til flysmart24.

Det meste inkludert

Han sier at Emirates økonomiklasse skal være flytilbudet «for alle», der summen som står i prislisten også skal være det de reisende faktisk betaler.

– Vi sier det alltid betyr at man får valuta for pengene. Vi inkluderer alltid bagasje i billettprisen, og for de fleste priskategorier er også forhåndsvalgt sete inkludert i prisen. Å vinne denne prisen henger derfor ekstra høyt, for uansett hvordan man vrir og vender på det, så er det her majoriteten av våre reisende sitter. På avgangene fra Oslo er 310 av totalt 360 seter i økonomiklassen, sier Grue.

Unntaket er musserende

Han sier han også er stolt over at de reisende slipper å bli presentert for en betalingsterminal straks de skal ha servering underveis:

– Fra Oslo til Dubai er et varmt flerretters måltid alltid inkludert. Det bys på en salat, varmrett etter valg, en snacks og selvsagt dessert. Vi byr på drikkevarer gjennom hele flygningen, både med og uten alkohol, forteller Grue. Bare hvis man ønsker å oppgradere opplevelsen med en flaske musserende, må man betale. Det samme med internett-forbindelse.
Grunnlegger og eier av nettstedet dere nå er inne på.
Hvis noen har spørsmål eller forslag så send meg gjerne en PM.
Svar

Gå tilbake til «I lufta»