Enorme verdier i usolgte boliger i Thailand

Kolami
Innlegg: 1642
Registrert: 21 okt 2017, 14:05

#11

RobertX skrev: 15 jan 2019, 16:28 Og det er nettopp derfor rike familier "parkerer" store summer i eiendom og hus som bare står tomme.

En ting man ikke må glemme i forhold til tallene i artikkelen...dette er eiendom til salgs. Og det er UTROLIG mye som bare står tomt som IKKE er lagt ut for salg. Nettopp fordi det bare er parkerte penger. Akkurat samme Kineserne har holdt på med de siste årene. Sender penger ut av Kina som parkeres i eiendom rundt om i verden.

Jeg tviler på at Thailand gjør alvor av å innføre skatt på tomme boliger. Men om det skjer så blir det et økonomisk skrell her. For det er nok MYE penger som er saltet bort slik.
Det var snakk om at ingen skulle eie mer 3 boliger i Thailand, eller var det i Bangkok..jeg husker ikke..men du tar poenget..hvordan det ble med det forslaget ble det ikke noe av tenker jeg. :lol:
Kolami
Innlegg: 1642
Registrert: 21 okt 2017, 14:05

#12

Jeg kom over denne;

I have a Norwegian friend, very nice guy, retired school teacher, he has been ripped off for a fishing boat, a house, and a condo plus an 800,000 Baht bank account. And he's STILL living in Thailand. No, I'm not stoned, every word is true. Beyond belief, but true.


Kommentar relatert til artikkelen men ikke til selve prosjektet.

https://www.bangkokpost.com/thailand/ge ... se-to-dsi

Prosjektet

http://reainvest.com/project/thailand-petchaburi/
Svar

Gå tilbake til «Økonomi og næringsliv»