Husk Førerkort ! Internasjonalt førerkort får du kjøpt hos NAF

Svar
chelsea
Innlegg: 1802
Registrert: 24 okt 2017, 10:43
Sted: Bangkok

#1

Opprinnelig innlegg er forkortet.

The Pattaya police are coming down hard on tourists who rent motorcycles without a licence.

They face a month in jail or a one thousand baht fine.




https://forum.thaivisa.com/topic/111089 ... a-licence/

Startinnlegg fra trådstarter er redigert og kortet ned grunnet at hele innlegget i sin helhet er kopiert fra opprinnelig nettsted.
Eier av nettstedet hvor innlegget er kopiert fra har sendt melding om dette.

I tillegg har ikke trådstarter hatt noe å si om innholdet selv.


Som nevnt i flere tråder i det siste er slike innlegg som dette ikke i henhold til forumsreglene og jeg har nylig skrevet et innlegg om dette: Sitering av innlegg

Regelverket her på Asianet tar slike reservasjoner grunnet blant annet "Lov om opphavsverk" og det skal kun spesielle og sterke grunner til å kopiere hele innlegg. Slike grunner gir ikke mulighet til fullstendig kopiering for å poste her på Asianet

Selv om det ikke er ønskelig vil det fremover bli advart hvis man ikke forholder seg til reglene. Konsekvensene av å ikke forholde seg til dette er utestengelse eller at alle innlegg fra vedkommende blir satt opp til godkjenning av moderator før de publiseres.

Kort sagt: STOPP med fullstendig kopiering fra andre nettsider uten å ha noe som helst å si om innholdet selv!
Kolami
Innlegg: 1635
Registrert: 21 okt 2017, 14:05

#2

chelsea skrev: 10 jul 2019, 11:33 The Pattaya police are coming down hard on tourists who rent motorcycles without a licence.



They face a month in jail or a one thousand baht fine.



Rental shops are also on the radar with fines up to 2,000 baht for anyone who rents to tourists who don't show a license.



Pol Maj Arut Sathanon said he was following orders handed down from the RTP HQ that were being taken seriously by the new Pattaya chief Pol Col Prawit Chorseng.



Patrols could be expected every night and shops were being inspected.



Sophon referred to "gangs of tourists" on .
noisy bikes touring around the resort(condos) annoying other road users, other tourists(pedestrians) and residents..det stemmer 100%

Stemmer 100% på thai her jeg bor..ser ikke at det gjøres så mye akkurat :lol:
Combat
Innlegg: 115
Registrert: 03 jul 2018, 11:07

#3

Er vel ganske utrolig at den papirblekka fra NAF er det eneste polisen i thailand godtar som førerkort, tidligere så sto det på thai hva førerkortet gjaldt men det gjør det ikke lenger. Det norske førerkortet er mer internasjonalt en denne NAF blekka, der står det tydelig med symboler hva førerkortet gjelder for. Drar opp dette i kontroller og forteller at det er internationalt men de rister bare på hodet, drar da frem blekka fra NAF som er gått ut for 3 år siden og da er alt ok.
Brukeravatar
Nomade
Innlegg: 334
Registrert: 30 okt 2017, 10:13
Kontakt:

#4

Var medlem i mange år i NAF, men følte de fjernet seg mer og mer fra å være en organisasjon for oss med div kjøretøy. Meldte direkte overgang til KNA som er mye mer oppegående!

Internasjonalt førerkort får du også kjøpt hos KNA https://kna.no/bilf%C3%B8rer/internasjo ... B8rerkort/ :)
MrDemongas
Innlegg: 1014
Registrert: 25 okt 2017, 20:00

#5

Falken er billigere.
Svar

Gå tilbake til «Generelt»